Prostreno.cz

Hruškové chutney

Chutney z hrušek a dýně. Recept na chutnou přílohu nejen k masu.

19.09.2012 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

425 kJ / 101 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli, dýni a hrušky oloupejte a nakrájejte na kostky. Koření vložte do pytlíčku připraveného např. z gázy.
  2. Cibuli, dýni, hrušky, šalvěj a koření dejte do hrnce, zalijte vinným octem, přidejte sůl a za občasného promíchání vařte 35-40 minut.
  3. Přidejte cukr promíchejte a vařte 3-4 minut.
  4. Horkou směs dejte do skleniček, zavíčkujte a sterilujte 15 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,20 g
  • Sacharidy:

    1026,55 g
    • Cukry:

      633,46 g
  • Tuky:

    33,41 g
  • Vláknina:

    123,20 g

Aktivita pro spálení:

1035 kcal
129

minut jízdy na kole

98

minut běhu

308

minut uklízení





Podobné recepty

Zázvorové chutney

(12 hlasů)
30min
237 kJ

Jablečné chutney

(9 hlasů)
60min
456 kJ

Višňové chutney

(7 hlasů)
1h a 15min
733 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

šalvěj

315 kcal / 100g
B10 g
S60 g
T12 g

koriandr

23 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T18 g

želírovací cukr

400 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

kuře celé

215 kcal / 100g
B18 g
S0,2 g
T8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hruškové chutney

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba