Prostreno.cz

Srnčí na houbách

Srnčí plec marinovaná v červeném víně.

16.10.2012 lanvin
7h a 55min

6h a 20min příprava

1h a 35min vaření

654 kJ / 156 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, dejte do misky, přidejte víno, bobkový list, tymián, pomerančovou kůru a pepř. Promíchejte a nechte marinovat 6 hodin.
  2. Na pánvi s rozehřátým sádlem opečte kostky marinovaného masa, dejte do pekáčku, přelijte scezenou marinádou a pečte v troubě doměkka.
  3. Očištěné houby nakrájejte a s nakrájenými rajčaty poduste na oleji. Osolte, přidejte petrželku a chilli.
  4. Maso podávejte s podušenými houbami.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    276,37 g
  • Sacharidy:

    269,01 g
    • Cukry:

      13,70 g
  • Tuky:

    163,65 g
  • Vláknina:

    90,40 g

Aktivita pro spálení:

970 kcal
121

minut jízdy na kole

92

minut běhu

289

minut uklízení





Podobné recepty

Srnčí řízky s brusinkami

(6 hlasů)
1h a 30min
623 kJ

Srnčí medailonky s brusinkami

(11 hlasů)
40min
728 kJ

Srnčí na červeném víně

(8 hlasů)
1h a 10min
507 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Srnčí na houbách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba