Prostreno.cz

Pstruh s ostrou hořčicí

Pikantní pstruh na listu kapusty.

13.11.2012 lanvin
2h a 0min

1h a 25min příprava

35min vaření

340 kJ / 81 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hořčici, sůl, citrónovou šťávu, nasekanou pažitku a barevný pepř spolu prošlehejte.
  2. Omyté, osušené pstruhy touto směsí potřete zevnitř i na povrchu. Dovnitř pstruhů vložte snítky kopru.
  3. Každou rybu zabalte do dvou listů kapusty a ovažte potravinářským provázkem. Ryby nechte alespoň hodinu v chladu.
  4. Pak pstruhy uložte do pekáčku, podlijte vývarem a duste 25-35 minut, podle velikosti ryb.
  5. Na talíři položte na každého pstruha kousek másla a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    166,92 g
  • Sacharidy:

    102,07 g
    • Cukry:

      15,26 g
  • Tuky:

    109,96 g
  • Vláknina:

    59,45 g

Aktivita pro spálení:

487 kcal
60

minut jízdy na kole

46

minut běhu

145

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh na grilu

(13 hlasů)
50min
704 kJ

Pstruh pečený s cuketou

(10 hlasů)
55min
372 kJ

Grilovaný pstruh

(7 hlasů)
60min
1220 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

Pstruh

141 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T6 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Zeleninový vývar

5 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s ostrou hořčicí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba