Prostreno.cz

Pečení pstruzi

Obalovaný pstruh s bylinkami.

15.11.2012 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

882 kJ / 210 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do očištěných a osušených pstruhů vložte malý svazeček bylinek (petrželka, tymián, bobkový list, oregano, estragon...), osolte je, pokapejte citrónovou šťávou, obalte je v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance smíchané se sýrem a kořením na ryby.
  2. Obalené pstruhy smažte zvolna na rozpáleném oleji dozlatova asi 15-20 minut.
  3. Upečené pstruhy nechte okapat na papírovém ubrousku.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    233,90 g
  • Sacharidy:

    178,32 g
    • Cukry:

      9,99 g
  • Tuky:

    193,20 g
  • Vláknina:

    15,55 g

Aktivita pro spálení:

851 kcal
106

minut jízdy na kole

81

minut běhu

254

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh na grilu

(13 hlasů)
50min
704 kJ

Pstruh pečený s cuketou

(10 hlasů)
55min
372 kJ

Plněný pstruh

(11 hlasů)
60min
671 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečení pstruzi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba