Prostreno.cz

Předkrm z červené řepy

Věžičky z červené řepy.

16.11.2012 lanvin
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

562 kJ / 134 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Řepu důkladně omyjte, každou zvlášť zabalte do alobalu, uložte je na plech a pečte v troubě přibližně 45 minut.
  3. Upečenou řepu oloupejte a nakrájejte na plátky silné přibližně 1,5 cm.
  4. Sýr prošlehejte v robotu se solí, pepřem, smetanou a bylinkami na hladký krém.
  5. Na talířky skládejte plátky řepy, které vždy potřete sýrem.
  6. Každou věžičku zakápněte olejem a octem. Hned podávejte.

TIP:

Na krém můžete použít i balkánský sýr.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,97 g
  • Sacharidy:

    134,90 g
    • Cukry:

      84,07 g
  • Tuky:

    192,44 g
  • Vláknina:

    29,00 g

Aktivita pro spálení:

311 kcal
38

minut jízdy na kole

29

minut běhu

92

minut uklízení





Podobné recepty

Salát z červené řepy

(30 hlasů)
15min
596 kJ

Řepa s avokádem

(21 hlasů)
15min
648 kJ

Salát s řepou a pomerančem

(26 hlasů)
15min
201 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Předkrm z červené řepy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba