Prostreno.cz

Pečené hovězí maso

Maso pečené na černém pivu.

25.01.2013 lanvin
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

751 kJ / 179 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 170 °C.
  2. V pekáčku rozehřejte olej s máslem, přidejte cibuli a nechte zesklovatět.
  3. Přidejte maso a opečte po všech stranách, opečené vyndejte na talíř.
  4. Do výpeku přidejte nakrájený česnek, cukr a míchejte, až se cukr rozpustí, zaprašte moukou, za stálého míchání opatrně zalijte pivem a přiveďte k varu. Povařte 5 minut.
  5. Do omáčky vložte opečené maso, bobkový list, tymián, osolte, opepřete, přikryjte a pečte v troubě přibližně 2 hodiny.
  6. Podávejte s pečenými brambory.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    268,25 g
  • Sacharidy:

    334,04 g
    • Cukry:

      39,60 g
  • Tuky:

    229,41 g
  • Vláknina:

    92,17 g

Aktivita pro spálení:

738 kcal
92

minut jízdy na kole

70

minut běhu

220

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí „v červeném víně“

(6 hlasů)
3h a 0min
867 kJ

Hovězí plátky jako zvěřina

(10 hlasů)
1h a 15min
670 kJ

Hovězí s brokolicí

(12 hlasů)
55min
537 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené hovězí maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba