Prostreno.cz

Hovězí plátky jako zvěřina

Dušené hovězí maso v tlakovém hrnci.

01.06.2012 lanvin
1h a 15min

15min příprava

60min vaření

670 kJ / 160 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji nechte zesklovatět polovinu drobně nakrájené cibule, přidejte slaninu, nakrájenou na kostičky a malé kousky naklepaného masa. Osolte, opepřete a duste, až se odpaří všechna šťáva z masa.
  2. Zaprašte hladkou moukou, osmahněte, podlijte vodou do potřebného množství a stále míchejte.
  3. Přidejte druhou polovinu nakrájené cibule, nakrájenou zeleninu, hořčici, zavařeninu a v tlakovém hrnci duste 30-40 minut.
  4. Do hotové šťávy vmíchejte víno, smetanu, prohřejte a podávejte posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    234,92 g
  • Sacharidy:

    77,66 g
    • Cukry:

      34,44 g
  • Tuky:

    178,68 g
  • Vláknina:

    12,15 g

Aktivita pro spálení:

698 kcal
87

minut jízdy na kole

66

minut běhu

208

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí maso s okurkovou omáčkou

(10 hlasů)
1h a 15min
500 kJ

Hovězí svíčková se zeleným pepřem

(10 hlasů)
1h a 10min
1010 kJ

Hovězí s máslovou omáčkou

(6 hlasů)
1h a 15min
896 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátky jako zvěřina

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba