Prostreno.cz

Salát z pečené červené řepy

Salát plný vitamínů.

28.01.2013 lanvin
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

329 kJ / 78 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 200 °C, řepu zabalte do alobalu a pečte 45 minut až 1 hodinu.
  2. Upečenou řepu oloupejte a nakrájejte do mísy (na klínky, nebo plátky).
  3. Řepu přelijte pomerančovou šťávou promíchanou se solí, pepřem, hořčicí, limetkovou šťávou a olejem.
  4. Oprané, osušené listy salátu rozdělte na 4 talíře, přidejte kostičky manga a nakonec ochucenou červenou řepu i se zálivkou. Hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    9,08 g
  • Sacharidy:

    82,60 g
    • Cukry:

      56,73 g
  • Tuky:

    47,42 g
  • Vláknina:

    13,01 g

Aktivita pro spálení:

192 kcal
24

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení





Podobné recepty

Salát z červené řepy

(30 hlasů)
15min
596 kJ

Řepa s avokádem

(21 hlasů)
15min
648 kJ

Salát s řepou a pomerančem

(26 hlasů)
15min
201 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát z pečené červené řepy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba