Prostreno.cz

Zabijačkový guláš

Tradiční český guláš.

05.02.2013 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

764 kJ / 182 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso, játra, ledvinky a jazyk nakrájejte na kostky. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky.
  2. Na rozehřátém sádle nechte zesklovatět nadrobno nasekanou cibuli, přidejte maso, opečte a posypte mletou paprikou, pepřem, kmínem a solí. Vše podlijte vodou, aby bylo maso zcela pod vodou a duste doměkka.
  3. Asi 25 minut před koncem vaření přidejte játra, ledvinky a jazyk.
  4. Guláš dochuťte prolisovaným česnekem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    126,96 g
  • Sacharidy:

    51,48 g
    • Cukry:

      13,97 g
  • Tuky:

    97,47 g
  • Vláknina:

    11,37 g

Aktivita pro spálení:

361 kcal
45

minut jízdy na kole

34

minut běhu

107

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z uzeného masa

(12 hlasů)
1h a 10min
783 kJ

Guláš v římském hrnci

(9 hlasů)
2h a 35min
484 kJ

Jehněčí guláš se zelím

(14 hlasů)
1h a 35min
486 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

vepřová plec

250 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T12 g

kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T14 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zabijačkový guláš

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba