Prostreno.cz

Jehněčí guláš se zelím

Guláš z jehněčího masa, zelí a brambor.

13.08.2012 lanvin
1h a 35min

25min příprava

1h a 10min vaření

486 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na kostky, oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno. Zelí nakrájejte na kousky, oloupané brambory nakrájejte na plátky.
  2. Na rozehřátém oleji orestujte maso, přidejte cibuli, kmín, pepř, sůl a restujte 5 minut.
  3. Maso zalijte vývarem a přikryté duste 45 minut.
  4. Pak k masu přidejte brambory a zelí. Duste, až je vše měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    180,15 g
  • Sacharidy:

    204,42 g
    • Cukry:

      33,78 g
  • Tuky:

    194,63 g
  • Vláknina:

    30,90 g

Aktivita pro spálení:

778 kcal
97

minut jízdy na kole

74

minut běhu

232

minut uklízení





Podobné recepty

Fazolový guláš

(16 hlasů)
55min
589 kJ

Kuřecí guláš

(9 hlasů)
1h a 5min
344 kJ

Guláš s černým pivem

(6 hlasů)
1h a 55min
453 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí guláš se zelím

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba