Prostreno.cz

Ledvinky na červeném víně

Jednoduchý recept na přípravu ledvinek.

19.03.2013 lentilka
50min

15min příprava

35min vaření

495 kJ / 118 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ledvinky zbavte tuku a žilek, dobře omyjte, osušte a nakrájejte na tenčí plátky.
  2. Na másle nechte zesklovatět drobně nakrájenou cibuli, přidejte ledvinky, během 2 minut je osmahněte a jakmile zesvětlají, podlijte je červeným vínem, okořeňte bílým pepřem a poduste.
  3. Nakonec zahustěte lžičkou škrobu nebo strouhaným chlebem. Solte až před podáváním.
  4. Podávejte s rýží, posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    107,26 g
  • Sacharidy:

    59,75 g
    • Cukry:

      12,73 g
  • Tuky:

    52,51 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

438 kcal
54

minut jízdy na kole

41

minut běhu

130

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí ledvinky na víně

(7 hlasů)
2h a 0min
684 kJ

Vepřové ledvinky na slanině

(9 hlasů)
1h a 20min
531 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ledvinky na červeném víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba