Prostreno.cz

Králík na bílém víně

Králík na víně s houbami shiitaké.

20.03.2013 sun
1h a 50min

25min příprava

1h a 25min vaření

727 kJ / 173 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Naporcovaného králíka osolte, opepřete a na másle po obou stranách opečte. Opečené maso vyndejte na talíř.
  2. Na stejnou pánev dejte nakrájené houby a 5 minut restujte.
  3. Do kastrolu s rozehřátým máslem dejte drobně nasekanou cibuli, orestujte, zaprašte moukou promíchejte, přidejte porce masa, podlijte vínem, vodou, přidejte nasekané bylinky a přikryté duste 50 minut.
  4. Pak k masu přidejte orestované houby, smetanu a ještě 15 minut poduste.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    342,62 g
  • Sacharidy:

    62,82 g
    • Cukry:

      14,90 g
  • Tuky:

    154,02 g
  • Vláknina:

    8,70 g

Aktivita pro spálení:

535 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

159

minut uklízení





Podobné recepty

Králík na olivách

(10 hlasů)
1h a 20min
895 kJ

Pečený králík

(4 hlasů)
1h a 35min
892 kJ

Guláš z králíka

(12 hlasů)
1h a 30min
746 kJ
Více receptů

Celkem 2 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na bílém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba