Prostreno.cz

Guláš ze dvou druhů masa

Guláš připravený z vepřového a hovězího masa.

17.04.2013 lanvin
2h a 0min

20min příprava

1h a 40min vaření

754 kJ / 180 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji orestujte nakrájenou cibuli, přidejte nakrájené, osolené a opepřené hovězí maso, orestujte, přidejte rajský protlak, mletou papriku, zalijte vodou (aby bylo maso přikryté) a duste asi 1 hodinu.
  2. K hovězímu masu přidejte nakrájené osolené a opepřené vepřové maso, podle potřeby podlejte a duste doměkka.
  3. Přidejte rozetřený česnek, kmín, feferonku, chléb a ještě chvíli povařte.
  4. Dochuťte majoránkou a podávejte, nejlépe s chlebem.

TIP:

K vařenému hovězímu masu můžete přidat kostku hovězího bujónu.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    207,37 g
  • Sacharidy:

    141,10 g
    • Cukry:

      40,59 g
  • Tuky:

    151,23 g
  • Vláknina:

    25,04 g

Aktivita pro spálení:

560 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení





Podobné recepty

Gulášová polévka

(9 hlasů)
1h a 35min
377 kJ

Zvěřinový guláš

(20 hlasů)
1h a 50min
805 kJ

Zaječí guláš

(7 hlasů)
1h a 25min
493 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš ze dvou druhů masa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba