Prostreno.cz

Zvěřinový guláš

Guláš pro milovníky zvěřiny.

05.11.2012 lanvin
1h a 50min

30min příprava

1h a 20min vaření

805 kJ / 192 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na sádle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, přidejte na kostky nakrájené maso a maso orestujte.
  2. Zaprašte paprikou, přidejte kmín, sůl a pepř. Podlijte vodou, aby bylo maso přikryté a duste do poloměkka.
  3. Přidejte bůček nakrájený na malé kostičky a prolisovaný česnek. Duste, až je maso zcela měkké.
  4. Do guláše zavařte instantní jíšku, nebo můžete guláš zahustit tvrdým nastrouhaným chlebem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    276,16 g
  • Sacharidy:

    83,14 g
    • Cukry:

      22,59 g
  • Tuky:

    414,02 g
  • Vláknina:

    15,31 g

Aktivita pro spálení:

693 kcal
86

minut jízdy na kole

66

minut běhu

206

minut uklízení





Podobné recepty

Guláš z divočáka

(23 hlasů)
1h a 45min
671 kJ

Jelení guláš s houbami

(20 hlasů)
1h a 20min
635 kJ

Guláš z mletého masa

(18 hlasů)
60min
542 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zvěřinový guláš

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba