Prostreno.cz

Guláš z vepřových jater

Rychlý guláš z jater na bílém víně.

22.04.2013 Mikeš
40min

15min příprava

25min vaření

475 kJ / 113 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na oleji orestujte nakrájenou cibuli, česnek, přidejte na kousky nakrájená játra, papriku a zprudka osmahněte.
  2. Zalijte vínem, sójovou omáčkou a asi 250 ml vody, přidejte kari koření a duste doměkka.
  3. Před dodušením přidejte kečup a majoránku.
  4. Podle chuti osolte, opepřete, posypte cibulkou a podávejte.
  5. Játrový guláš můžete podávat jen tak s chlebem, pečivem anebo s vařenou rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    71,83 g
  • Sacharidy:

    85,71 g
    • Cukry:

      32,42 g
  • Tuky:

    71,46 g
  • Vláknina:

    14,72 g

Aktivita pro spálení:

349 kcal
43

minut jízdy na kole

33

minut běhu

104

minut uklízení





Podobné recepty

Gulášová polévka

(9 hlasů)
1h a 35min
377 kJ

Zvěřinový guláš

(20 hlasů)
1h a 50min
805 kJ

Zaječí guláš

(7 hlasů)
1h a 25min
493 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš z vepřových jater

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba