Prostreno.cz

Citrónové makrely v alobalu

Makrely s citrónem a chilli papričkou.

23.04.2013 lentilka
60min

20min příprava

40min vaření

755 kJ / 180 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné makrely posypte solí, pepřem, nakrájenou cibuli a drceným česnekem (uvnitř i zvenku).
  2. Do každé makrely dejte několik plátků citrónu.
  3. Každou makrelu položte na dvojitý čtverec alobalu.
  4. Přidejte bobkový list, chilli papričku, pokapejte citrónovou šťávou, olejem, zabalte je a nechte 2 hodiny v chladu.
  5. Pak makrely pečte 25 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Makrely rozbalte a dopečte ještě 15 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    183,92 g
  • Sacharidy:

    528,56 g
    • Cukry:

      28,33 g
  • Tuky:

    178,45 g
  • Vláknina:

    170,39 g

Aktivita pro spálení:

970 kcal
121

minut jízdy na kole

92

minut běhu

289

minut uklízení





Podobné recepty

Makrely na zázvoru

(11 hlasů)
40min
469 kJ

Makrela v hořčičné omáčce

(15 hlasů)
60min
874 kJ

Makrela na víně

(15 hlasů)
55min
876 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Citrónové makrely v alobalu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba