Prostreno.cz

Okurková polévka se šťovíkem

Jarní polévka z okurek a bylinek.

06.05.2013 sun
35min

15min příprava

20min vaření

139 kJ / 33 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Okurky oloupejte a nakrájejte. Omyté bylinky nasekejte.
  2. V hrnci rozehřejte máslo, přidejte bylinky a míchejte 1 minutu.
  3. Přidejte okurky, zalijte vývarem a vařte 15 minut.
  4. Polévku rozmixujte a přidejte smetanu.
  5. Podávejte ozdobené kostičkami okurky, nakrájenými rajčaty a ředkvičkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,61 g
  • Sacharidy:

    155,14 g
    • Cukry:

      11,24 g
  • Tuky:

    49,95 g
  • Vláknina:

    21,00 g

Aktivita pro spálení:

148 kcal
18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

44

minut uklízení





Podobné recepty

Okurková polévka

(10 hlasů)
30min
485 kJ

Okurková polévka

(9 hlasů)
15min
368 kJ

Okurková polévka s mátou

(11 hlasů)
30min
156 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

čerstvá okurka

15 kcal / 100g
B0,63 g
S3 g
T0,18 g

zakysaná smetana

193 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T20 g

ředkvičky

16 kcal / 100g
B1,1 g
S3 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Okurková polévka se šťovíkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba