Prostreno.cz

Bageta s restovanými kopřivami

Bageta se sýrem ricotta a kopřivami.

07.05.2013 lentilka
40min

20min příprava

20min vaření

927 kJ / 221 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté, osušené a nasekané kopřivy orestujte na lžíci másla. Podle chuti osolte a opepřete.
  2. Troubu předehřejte na 200 °C.
  3. Na plech s pečicím papírem uložte plátky bagety a opečte je do křupava (8-10 minut).
  4. Každý plátek bagety pomašlujte olejem a opepřete.
  5. Plátky bagety potřete sýrem ricotta a restovanými kopřivami.
  6. Můžete ještě pokapat olivovým olejem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    38,80 g
  • Sacharidy:

    100,12 g
    • Cukry:

      2,00 g
  • Tuky:

    81,94 g
  • Vláknina:

    7,00 g

Aktivita pro spálení:

346 kcal
43

minut jízdy na kole

32

minut běhu

103

minut uklízení





Podobné recepty

Zapékaná bageta

(14 hlasů)
30min
1564 kJ

Rozpečená bylinková bageta

(15 hlasů)
15min
1222 kJ

Česneková bagetka

(14 hlasů)
30min
1481 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

sýr ricotta

174 kcal / 100g
B11 g
S3 g
T10 g

kopřiva

42 kcal / 100g
B2 g
S7 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bageta s restovanými kopřivami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba