Prostreno.cz

Pikantní bůček

Bůček pečený s pikantní omáčkou hoisin.

27.05.2013 sun
2h a 15min

15min příprava

2h a 0min vaření

1007 kJ / 240 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Omáčku hoisin, cukr, ústřicovou omáčku, rozmělněný česnek, zázvor a 250 ml vody smíchejte v míse.
  3. Plátky bůčku rozložte na hlubší plech vyložený pečicím papírem, přelijte marinádou, osolte a přikryté alobalem pečte hodinu a čtvrt.
  4. Sejměte alobal a pečte dalších pětadvacet minut. Poté zvyšte teplotu v troubě na 200 °C a dvacet minut dopečte.
  5. Vytáhněte z trouby, nechte deset minut odpočinout a pak podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    552,84 g
  • Sacharidy:

    118,32 g
    • Cukry:

      100,24 g
  • Tuky:

    420,20 g
  • Vláknina:

    0,78 g

Aktivita pro spálení:

718 kcal
89

minut jízdy na kole

68

minut běhu

214

minut uklízení





Podobné recepty

Brambory pečené s bůčkem

(19 hlasů)
40min
772 kJ

Bůčková roláda

(10 hlasů)
1h a 30min
1345 kJ

Marinovaný bůček

(10 hlasů)
1h a 50min
1092 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní bůček

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba