Prostreno.cz

Filé s bylinkami

Rybí filé s bylinkovým přelivem.

31.05.2013 Mikeš
45min

20min příprava

25min vaření

303 kJ / 72 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Každou porci ryby položte na kus alobalu.
  3. V misce promíchejte jemně nakrájenou šalotku, tymián, jogurt, petržel, sůl a pepř.
  4. Na ryby rozdělte jogurt a ryby zabalte.
  5. Pečte přibližně 20-25 minut.
  6. Podávejte s plátky citrónu a grilovanou cuketou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    135,80 g
  • Sacharidy:

    81,82 g
    • Cukry:

      29,65 g
  • Tuky:

    11,89 g
  • Vláknina:

    19,10 g

Aktivita pro spálení:

236 kcal
29

minut jízdy na kole

22

minut běhu

70

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filé s bílým vínem

(8 hlasů)
45min
599 kJ

Filé na houbách

(10 hlasů)
1h a 30min
375 kJ

Filé s koriandrem

(9 hlasů)
40min
737 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Filé s bylinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba