Prostreno.cz

Vepřová panenka s borůvkovým čatní

Grilovaná vepřová panenka.

22.07.2013 sun
60min

20min příprava

40min vaření

568 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do menšího hrnce dejte borůvky, hroznové víno, šalotku, zázvor a 1/2 šálku vody. Přidejte špetku soli a špetku pepře. Vařte za občasného míchání 25 minut. Nakonec vmíchejte 1 lžíci vinného octa.
  2. Vepřovou panenku nakrájejte na plátky, potřete je olejem, hořčicí, osolte, opepřete a grilujte 15 minut. Přikryjte alobalem a nechte ještě 10 minut uležet.
  3. Řeřichu pokapejte olejem, vinným octem, promíchejte a podávejte s vepřovou panenkou a borůvkovým čatní.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    140,58 g
  • Sacharidy:

    102,82 g
    • Cukry:

      60,80 g
  • Tuky:

    82,12 g
  • Vláknina:

    13,45 g

Aktivita pro spálení:

459 kcal
57

minut jízdy na kole

43

minut běhu

137

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka s mandarinkou

(6 hlasů)
35min
575 kJ

Vepřová panenka na tymiánu

(9 hlasů)
50min
736 kJ

Vepřová panenka s višněmi

(6 hlasů)
50min
619 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s borůvkovým čatní

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba