Prostreno.cz

Vepřová panenka s višněmi

Kombinace višní s vepřovým masem je vynikající.

28.06.2012 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

619 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku osolte, opepřete a v pekáčku na oleji opečte ze všech stran.
  2. K masu přidejte cibuli, česnek, višně a vše podlijte vývarem a vínem.
  3. Přikryté maso vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte přibližně 20 minut nebo až je maso měkké.
  4. Maso nakrájejte na plátky a podávejte přelité višněmi.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    182,64 g
  • Sacharidy:

    63,94 g
    • Cukry:

      22,31 g
  • Tuky:

    103,82 g
  • Vláknina:

    13,02 g

Aktivita pro spálení:

531 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

158

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

(18 hlasů)
60min
549 kJ

Vepřová panenka s rozmarýnem

(9 hlasů)
55min
708 kJ

Vepřová panenka s cibulí

(19 hlasů)
60min
542 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka s višněmi

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba