Prostreno.cz

Rybí filé s hráškem

Smažená ryba s hráškem a šalvějí.

05.08.2013 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

1013 kJ / 242 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hrášek povařte 5 minut v osolené vodě, pak přelijte studenou vodou, sceďte a nechte dobře okapat.
  2. Filety osolte, opepřete, obalte v mouce a osmažte na olivovém oleji.
  3. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky.
  4. Na rozehřátém másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte hrášek a listy šalvěje. Míchejte 2-3 minuty.
  5. Filé podávejte s připraveným hráškem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    257,34 g
  • Sacharidy:

    1058,96 g
    • Cukry:

      40,24 g
  • Tuky:

    250,64 g
  • Vláknina:

    621,10 g

Aktivita pro spálení:

1608 kcal
201

minut jízdy na kole

153

minut běhu

480

minut uklízení





Podobné recepty

Rybí filety s citrónovou kůrou

(7 hlasů)
40min
464 kJ

Rybí filet s karotkou

(11 hlasů)
1h a 20min
651 kJ

Filé s mandarinkami

(9 hlasů)
35min
331 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s hráškem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba