Prostreno.cz

Restované hovězí maso s nektarinkou

Slavnostní oběd nebo večeře z hovězí svíčkové.

14.08.2013 lanvin
30min

20min příprava

10min vaření

918 kJ / 219 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V míse smíchejte sójovou omáčku, cukr, kukuřičný škrob, černý pepř a 1 lžíci oleje. Přidejte hovězí plátky a promíchejte. Nechte marinovat přes noc v lednici.
  2. Rozehřejte velkou pánev s olejem, přidejte hovězí plátky s marinádou a při vysoké teplotě restujte 2 minuty. Maso vyndejte.
  3. Na stejnou pánev přidejte nakrájenou cibuli a česnek a restujte 1 minutu.
  4. Přidejte plátky nektarinky a restujte další 1 minutu.
  5. Přidejte zpět hovězí maso ústřicovou omáčku a promíchejte. Hned podávejte, nejlépe s rýží.
  6. Podle chuti můžete lehce osolit.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    126,32 g
  • Sacharidy:

    82,04 g
    • Cukry:

      26,69 g
  • Tuky:

    150,46 g
  • Vláknina:

    4,12 g

Aktivita pro spálení:

755 kcal
94

minut jízdy na kole

71

minut běhu

225

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí na pepři

(25 hlasů)
1h a 35min
638 kJ

Hovězí se zeleninou

(19 hlasů)
1h a 25min
399 kJ

Hovězí maso s rajskou omáčkou

(30 hlasů)
1h a 15min
943 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Restované hovězí maso s nektarinkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba