Prostreno.cz

Hrušková polévka

Studená polévka z hrušek.

15.08.2013 sun
30min

15min příprava

15min vaření

422 kJ / 100 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Víno nalijte do velkého hrnce. Přidejte cukr, citrónovou kůru a pepř, dobře promíchejte a přiveďte k varu.
  2. Mezitím oloupejte hrušky, nakrájejte je na čtvrtiny a odstraňte jádra.
  3. Do každého kousku hrušky zapíchněte několik hřebíčků, hrušky vložte do vína a na mírném ohni vařte 10-15 minut.
  4. Podávejte chlazené.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,82 g
  • Sacharidy:

    344,40 g
    • Cukry:

      145,91 g
  • Tuky:

    41,68 g
  • Vláknina:

    97,25 g

Aktivita pro spálení:

452 kcal
56

minut jízdy na kole

43

minut běhu

134

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka z jahod

(11 hlasů)
40min
759 kJ

Ovocná polévka

(11 hlasů)
40min
208 kJ

Višňová polévka

(16 hlasů)
30min
449 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba
x zavřít reklamu