Prostreno.cz

Dobrá čína z Vysočiny

Tato čína je snadná na přípravu, takže ji zvládne i začátečník a je moc výborná.

22.10.2010 Lenkas
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

419 kJ / 100 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou nakrájenou cibuli osmahněte na tuku, přidejte na kousky nakrájené maso, osmahněte a osolte. Přikryjte pokličkou a chvilku poduste.
  2. Mezitím nakrájejte zeleninu - pokud máte svoji syrovou, podle svých možností (já dávám mraženou) a přidejte ji k masu. Za občasného míchání dochuťte kmínem, paprikou (sladkou mletou), pepřem a vegetou. Přidejte lžíci kečupu, hořčice a lžičku citronové šťávy. Podle potřeby dolijte sklenici vody. Nakonec zahustěte lžicí hladké mouky. Nechte podusit a podávejte. Vhodná příloha je rýže.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    164,90 g
  • Sacharidy:

    64,10 g
    • Cukry:

      22,85 g
  • Tuky:

    17,34 g
  • Vláknina:

    11,05 g

Aktivita pro spálení:

281 kcal
35

minut jízdy na kole

26

minut běhu

83

minut uklízení





Podobné recepty

Sladkokyselé kuře s ananasem

(29 hlasů)
25min
553 kJ

Lahodné kuře Teriyaki s vůní Asie

(29 hlasů)
50min
822 kJ

Hovězí s bambusovými výhonky

(17 hlasů)
35min
758 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

kmín

375 kcal / 100g
B17 g
S44 g
T14 g

drůbeží játra

167 kcal / 100g
B25 g
S1 g
T4 g

paprika sladká mletá

282 kcal / 100g
B14 g
S54 g
T13 g

vegeta

200 kcal / 100g
B10 g
S40 g
T1,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dobrá čína z Vysočiny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba