Prostreno.cz

Dobrá čína z Vysočiny

Tato čína je snadná na přípravu, takže ji zvládne i začátečník a je moc výborná.

22.10.2010 Lenkas
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

297 kJ / 70 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupanou nakrájenou cibuli osmahněte na tuku, přidejte na kousky nakrájené maso, osmahněte a osolte. Přikryjte pokličkou a chvilku poduste.
  2. Mezitím nakrájejte zeleninu - pokud máte svoji syrovou, podle svých možností (já dávám mraženou) a přidejte ji k masu. Za občasného míchání dochuťte kmínem, paprikou (sladkou mletou), pepřem a vegetou. Přidejte lžíci kečupu, hořčice a lžičku citronové šťávy. Podle potřeby dolijte sklenici vody. Nakonec zahustěte lžicí hladké mouky. Nechte podusit a podávejte. Vhodná příloha je rýže.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    49,00 g
  • Sacharidy:

    131,00 g
    • Cukry:

      33,00 g
  • Tuky:

    11,60 g
  • Vláknina:

    14,00 g

Aktivita pro spálení:

70 kcal
8

minut jízdy na kole

6

minut běhu

20

minut uklízení





Podobné recepty

Sladkokyselé kuře s ananasem

(29 hlasů)
25min
765 kJ

Lahodné kuře Teriyaki s vůní Asie

(29 hlasů)
50min
423 kJ

Hovězí s bambusovými výhonky

(17 hlasů)
35min
498 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dobrá čína z Vysočiny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba