Prostreno.cz

Treska s mrkví

Vařená ryba s mrkví.

09.09.2013 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

390 kJ / 93 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filé nakrájejte na porce a dejte vařit do osolené vody, vařte na mírném ohni 10 minut.
  2. Mrkev nakrájejte na malé kostičky, povařte v osolené vodě tak 10 minut a pak mrkev sceďte.
  3. Na rozehřátém másle orestujte mouku, zalijte mlékem a povařte 10 minut.
  4. Dochuťte solí, pepřem, kari a přidejte nasekanou pažitku.
  5. Slaninu orestujte do křupava.
  6. Rybu podávejte přelitou omáčkou, s vařenou mrkví, ozdobenou plátkem slaniny.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    189,06 g
  • Sacharidy:

    105,06 g
    • Cukry:

      43,68 g
  • Tuky:

    78,70 g
  • Vláknina:

    14,96 g

Aktivita pro spálení:

465 kcal
58

minut jízdy na kole

44

minut běhu

138

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená rajčata plněná tuňákem

(8 hlasů)
1h a 5min
176 kJ

Grilovaná treska s pečenými brambory

(8 hlasů)
60min
549 kJ

Ryba s koprovou omáčkou

(9 hlasů)
50min
651 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s mrkví

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba