Prostreno.cz

Treska se zeleninou

Pečená treska s restovanou zeleninou.

18.09.2013 Mikeš
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

572 kJ / 136 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce tresky osolte a obalte v hladké mouce.
  2. Ryby opečte na 5 lžících oleje, pak je dejte do zapékací misky a vložte na 15 minut do trouby vyhřáté na 180 °C.
  3. Na pánvi rozehřejte lžíci oleje a máslo, přidejte očištěnou, na tenké plátky nakrájenou mrkev a petržel, na nudličky nakrájenou papriku, nakrájený pórek a špenát. Restujte tak 10-15 minut.
  4. Oloupané brambory nakrájejte, osolte, promíchejte s jemně nakrájeným česnekem a 3 lžícemi oleje. Zabalte do alobalu a upečte v troubě.
  5. Tresku podávejte se zeleninou a pečenými brambory.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    107,76 g
  • Sacharidy:

    274,62 g
    • Cukry:

      21,07 g
  • Tuky:

    168,16 g
  • Vláknina:

    34,62 g

Aktivita pro spálení:

754 kcal
94

minut jízdy na kole

71

minut běhu

225

minut uklízení





Podobné recepty

Platýz s pikantní omáčkou

(7 hlasů)
35min
261 kJ

Filé s barevnou zeleninou

(9 hlasů)
45min
482 kJ

Pstruh s rajčaty

(7 hlasů)
1h a 25min
406 kJ
Více receptů

Celkem 4 komentářů

Avatar
Avatar verrca
05.06.2016
Avatar heenna
11.05.2016
Avatar hedvika
03.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska se zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba