Prostreno.cz

Pstruh s rajčaty

Dietní pstruh pečený v alobalu.

07.06.2013 Mikeš
1h a 25min

45min příprava

40min vaření

406 kJ / 97 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytého pstruha potřete solí, pepřem a pokapejte citrónovou šťávou. Dejte na 30 minut do lednice.
  2. Rajský protlak a grilovací omáčku promíchejte a dejte dovnitř pstruha.
  3. Přidejte tymián, plátky rajčat, šalotky a brambor, pstruha ovažte potravinářským provázkem.
  4. Pstruha položte na obdélník alobalu, obložte ho zbývajícími plátky rajčat, šalotky a brambor, které lehce osolte, přidejte máslo, alobal uzavřete a položte na plech.
  5. Pstruha pečte v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 20-30 minut podle velikosti.
  6. Pak alobal rozbalte a pstruha dopečte ještě 5-10 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    85,30 g
  • Sacharidy:

    104,30 g
    • Cukry:

      32,43 g
  • Tuky:

    61,18 g
  • Vláknina:

    22,80 g

Aktivita pro spálení:

642 kcal
80

minut jízdy na kole

61

minut běhu

191

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh se šunkou

(11 hlasů)
40min
607 kJ

Pstruh na sádle

(9 hlasů)
45min
712 kJ

Pstruh s křenovou omáčkou

(9 hlasů)
55min
1118 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba