Prostreno.cz

Pstruh s hroznovým vínem

Pstruh s hroznovým vínem a žampióny.

11.10.2013 sun
45min

15min příprava

30min vaření

471 kJ / 112 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V mixéru rozmixujte šálek hroznového vína, šťávu přeceďte.
  2. Omyté, osušené pstruhy osolte, opepřete, dovnitř vložte snítku tymiánu a kerblíku.
  3. Ve velké pánvi na rozehřátém másle s olejem opečte pstruhy z každé strany tak 5 minut.
  4. Pstruhy i s olejem a máslem přeložte do zapékací misky, přidejte hroznové víno, šťávu z hroznů, bílé víno, nakrájená rajčata, nakrájenou šalotku a nakrájené žampióny. Zeleninu lehce osolte.
  5. Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 20 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    82,68 g
  • Sacharidy:

    254,36 g
    • Cukry:

      179,44 g
  • Tuky:

    140,57 g
  • Vláknina:

    20,50 g

Aktivita pro spálení:

1277 kcal
159

minut jízdy na kole

121

minut běhu

381

minut uklízení





Podobné recepty

Smažený sumec

(12 hlasů)
50min
420 kJ

Losos s olivami a rajčaty

(5 hlasů)
60min
451 kJ

Platýz s koprem a kapary

(8 hlasů)
40min
1036 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s hroznovým vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba