Prostreno.cz

Bábovka s kandovaným ovocem

Tento recept je původně na buchtu s olejem na plech, zkusila jsem těsto použít najdříve o Velikonocích na beránka (už nepeču žádného jiného). Protože je těsto vynikající, dlouho vláčné a moc nám chutná, přišla řada i na bábovku, tady vám posílám důkaz, že je také skvělá.

28.10.2010 Beetty
40min

10min příprava

30min vaření

1527 kJ / 364 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Žloutky s cukrem a olejem utřete do pěny, pak přidejte ostatní suroviny a nakonec vmíchejte sníh z bílků.
  2. Poleva: jakou má kdo rád, můžete ji posypat pouze cukrem, polít čokoládou, nazdobit. Já tentokrát zvolila čokoládu + lentilky + bohatě posypala kokosem (dodal bábovce výbornou chuť) :-))

TIP:

Kandovaným ovocem, rozinkami nebo ořechy se nic nezkazí - jsou v těstě velmi dobré.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    327,70 g
  • Sacharidy:

    2486,66 g
    • Cukry:

      251,20 g
  • Tuky:

    1097,90 g
  • Vláknina:

    84,00 g

Aktivita pro spálení:

1423 kcal
177

minut jízdy na kole

135

minut běhu

424

minut uklízení





Podobné recepty

Bábovka s mátou

(17 hlasů)
60min
988 kJ

Bábovka s čokoládou

(14 hlasů)
60min
1272 kJ

Želatinové bábovky

(16 hlasů)
1h a 15min
499 kJ
Více receptů

Celkem 10 komentářů

Avatar
Avatar Anonym
18.11.2019
Avatar Anonym
18.11.2019
Avatar hedvika
16.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Bábovka s kandovaným ovocem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba