Prostreno.cz

Polévka s hruškou

Zeleninový vývar s hruškou a modrým sýrem.

25.10.2013 sun
55min

20min příprava

35min vaření

236 kJ / 56 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Zeleninu oloupejte, nakrájejte a orestujte na rozehřátém másle, zalijte vodou, přidejte kostku bujónu, nakrájené hrušky a vařte 20 minut.
  2. Polévku rozmixujte, přiveďte k varu, přidejte zakysanou smetanu a odstavte z ohně.
  3. Osolte, opepřete, dochuťte citrónovou šťávou a podávejte s kouskem sýra, posypané nasekanou pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,61 g
  • Sacharidy:

    118,80 g
    • Cukry:

      30,50 g
  • Tuky:

    135,17 g
  • Vláknina:

    36,50 g

Aktivita pro spálení:

56 kcal
7

minut jízdy na kole

5

minut běhu

16

minut uklízení





Podobné recepty

Vývar s kuřecím masem a nudlemi

(14 hlasů)
1h a 15min
266 kJ

Polévka z bílých fazolí a pórku

(11 hlasů)
35min
264 kJ

Polévka z hrášku

(13 hlasů)
50min
365 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

celer

16 kcal / 100g
B0,49 g
S3 g
T0,16 g

zakysaná smetana

193 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T20 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s hruškou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba