Prostreno.cz

Husa na portském víně

Husa pečená na zelenině s vínem.

11.11.2013 lanvin
4h a 20min

20min příprava

4h a 0min vaření

999 kJ / 238 kcal

energetická hodnota na 100g

Středně složité

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytou husu potřete důkladně zvenku i zevnitř solí a pepřem, dovnitř vložte na silnější plátky nakrájenou kůru pomeranče a citrónu, kuličky nového koření a snítky tymiánu.
  2. Do pekáče dejte očištěnou, nakrájenou mrkev, oloupanou nakrájenou cibuli a pórek nakrájený na větší kousky.
  3. Vše podlijte vínem, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 160 °C přibližně 4 hodiny.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    682,20 g
  • Sacharidy:

    145,92 g
    • Cukry:

      52,25 g
  • Tuky:

    984,64 g
  • Vláknina:

    31,55 g

Aktivita pro spálení:

1608 kcal
201

minut jízdy na kole

153

minut běhu

480

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená kachna se zelím

(23 hlasů)
2h a 30min
1044 kJ

Medová kachna

(22 hlasů)
2h a 0min
1064 kJ

Sváteční kachna s brusinkovým džemem

(18 hlasů)
2h a 15min
1115 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Husa na portském víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba