Prostreno.cz

Guláš z divočáka s houbami

Zvěřina patří k podzimnímu a zimnímu jídelníčku, vyzkoušejte výborný guláš.

14.11.2013 sun
2h a 0min

15min příprava

1h a 45min vaření

525 kJ / 125 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky, cibuli oloupejte rozkrojte na čtvrtky, pak na plátky. V kastrolu rozehřejte sádlo, orestujte na něm cibuli, přidejte maso a vše orestujte.
  2. Přisypte sladkou i pálivou papriku, kmín, prolisovaný česnek, promíchejte a zalijte horkou vodou nebo vývarem tak, aby bylo maso téměř ponořené, přiveďte k varu a pomalu pod pokličkou duste, až je maso téměř měkké.
  3. Pak přidejte očištěné houby, větší nakrájejte, menší nechte vcelku, je-li třeba, podlijte.
  4. Z tvrdého chleba odstraňte kůrky, chleba nastrouhejte do guláše a společně dále duste, až se drobečky chleba rozpustí, v této chvíli guláš osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    249,39 g
  • Sacharidy:

    118,93 g
    • Cukry:

      22,01 g
  • Tuky:

    110,36 g
  • Vláknina:

    25,52 g

Aktivita pro spálení:

374 kcal
46

minut jízdy na kole

35

minut běhu

111

minut uklízení





Podobné recepty

Srnčí na červeném víně

(8 hlasů)
1h a 10min
507 kJ

Srnčí s houbami

(11 hlasů)
50min
757 kJ

Jelení guláš s houbami

(20 hlasů)
1h a 20min
635 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Guláš z divočáka s houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba