Prostreno.cz

Vepřová panenka na česneku

Vepřová panenka s česnekem a meruňkovou marmeládou.

15.11.2013 lentilka
55min

25min příprava

30min vaření

666 kJ / 159 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Do masa důkladně vetřete olej promíchaný s rozmarýnem, pěti stroužky prolisovaného česneku, solí a pepřem.
  3. Na teflonové pánvi maso opečte ze všech stran.
  4. Pak maso dejte do trouby a pečte přibližně cca 20 minut.
  5. Meruňkovou marmeládu promíchejte s 1 stroužkem česneku a citrónovou šťávou, směsí potřete upečené maso, které pak nechte ještě cca 10 minut odpočinout.
  6. Zbytek směsi podávejte k masu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    496,85 g
  • Sacharidy:

    421,59 g
    • Cukry:

      100,27 g
  • Tuky:

    108,48 g
  • Vláknina:

    34,50 g

Aktivita pro spálení:

632 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

188

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kotlety s hořčicí

(9 hlasů)
1h a 30min
1114 kJ

Vepřové plátky na smetaně

(9 hlasů)
1h a 15min
841 kJ

Vepřové kotlety s hruškami

(8 hlasů)
45min
997 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na česneku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba