Prostreno.cz

Vepřové plátky s hořčičnou omáčkou

Vepřové maso v pikantní omáčce.

13.02.2014 Mikeš
2h a 40min

25min příprava

2h a 15min vaření

560 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Promíchejte koření, zázvor a vetřete důkladně do masa. Maso zabalte do potravinářské folie a nechte přes noc v chladu.
  2. Maso vložte do pekáčku, kolem masa rozprostřete oloupanou a nakrájenou cibuli, promíchanou s česnekem, zalijte vývarem, přikryjte a pečte v troubě vyhřáté na 160 °C přibližně 2 hodiny.
  3. Maso vyndejte, do vypečené šťávy přidejte hořčici a smetanu, ve které rozmíchejte škrob. Povařte, až omáčka zhoustne.
  4. Maso nakrájejte a podávejte s hořčicovou omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    279,75 g
  • Sacharidy:

    128,99 g
    • Cukry:

      20,42 g
  • Tuky:

    112,40 g
  • Vláknina:

    10,11 g

Aktivita pro spálení:

478 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

142

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky na hořčici

(27 hlasů)
4h a 35min
750 kJ

Vepřové plátky s pomerančovou kůrou

(18 hlasů)
60min
549 kJ

Vepřové plátky plněné petrželkou

(10 hlasů)
1h a 40min
1049 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky s hořčičnou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba