Prostreno.cz

Vepřové plátky plněné petrželkou

Recept na vepřové plátky plněné petrželkou a zapečené s brambory.

22.11.2011 lanvin
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

1049 kJ / 250 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky masa naklepejte, osolte a opepřete.
  2. V mixéru rozmixujte petržel, 3 lžíce oleje, ořechy a česnek. Do rozmixované směsi přidejte parmazán a promíchejte.
  3. Každý plátek masa natřete petrželovou směsí stočte a sepněte párátky. Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem opečte maso ze všech stran.
  4. Maso dejte do zapékací mísy, přidejte oloupané, nakrájené a osolené brambory, nakrájenou červenou papriku. Přelijte tukem, na kterém se maso opékalo. Pečte v troubě přibližně hodinu. Pokud je třeba, podlijte maso malým množstvím vody.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    306,84 g
  • Sacharidy:

    137,74 g
    • Cukry:

      14,10 g
  • Tuky:

    378,96 g
  • Vláknina:

    21,42 g

Aktivita pro spálení:

858 kcal
107

minut jízdy na kole

81

minut běhu

256

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso se zeleninou

(20 hlasů)
30min
463 kJ

Vepřová mňamka se smetanovými brambory

(12 hlasů)
60min
687 kJ

Vepřové plátky na hořčici

(27 hlasů)
4h a 35min
750 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky plněné petrželkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba