Prostreno.cz

Vepřové plátky na hořčici

Recept na voňavé vepřové plátky na hořčici.

09.07.2011 lanvin
4h a 35min

4h a 15min příprava

20min vaření

750 kJ / 179 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z pomerančové šťávy, medu, hořčice, soli, chilli a rozmarýnu připravte marinádu. Maso vložte na 4 hodiny do marinády.
  2. Na pánvi na oleji maso zprudka opečte, z každé strany 2-3 minuty. Přidejte marinádu, přikryjte a pečte ještě 6-7 minut.
  3. Podávejte s bramborovou kaší a dušeným chřestem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    157,68 g
  • Sacharidy:

    23,30 g
    • Cukry:

      15,25 g
  • Tuky:

    81,06 g
  • Vláknina:

    4,40 g

Aktivita pro spálení:

376 kcal
47

minut jízdy na kole

35

minut běhu

112

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky s hříbky

(19 hlasů)
1h a 35min
534 kJ

Vepřové plátky s nivou v alobalu

(37 hlasů)
40min
684 kJ

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
1052 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g

chilli

40 kcal / 100g
B1 g
S8 g
T0 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové plátky na hořčici

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba