Prostreno.cz

Zapečená bavorská klobása

Bavorské klobásy zapečené s černým pivem a kečupem.

14.02.2014 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

559 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Prvních šest ingrediencí smíchejte v misce a přidejte větvičku rozmarýnu.
  2. V pivě rozmíchejte škrobovou moučku a obě směsi spojte.
  3. Klobásy, papriky a cherry rajčátka vyskládejte do pekáčku a zalijte pivní směsí.
  4. Pečte dvacet až třicet minut v troubě předehřáté na 200 °C.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,62 g
  • Sacharidy:

    151,85 g
    • Cukry:

      82,71 g
  • Tuky:

    192,37 g
  • Vláknina:

    16,75 g

Aktivita pro spálení:

920 kcal
115

minut jízdy na kole

87

minut běhu

274

minut uklízení





Podobné recepty

Pórek plněný klobásovou směsí

(18 hlasů)
60min
557 kJ

Bílá klobása pečená s cibulí

(13 hlasů)
60min
865 kJ

Bílá klobása na kari

(7 hlasů)
50min
949 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rozmarýn mletý

331 kcal / 100g
B4 g
S64 g
T15 g

cherry rajčátka

18 kcal / 100g
B1,1 g
S3 g
T0,3 g

sójová omáčka

53 kcal / 100g
B8 g
S4 g
T0 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zapečená bavorská klobása

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba