Prostreno.cz

Pikantní fazolový guláš

Fazolový guláš s vepřovým masem na pivu.

17.02.2014 lentilka
1h a 35min

15min příprava

1h a 20min vaření

468 kJ / 111 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájené na kostky orestujte na oleji spolu s nakrájenou cibulí a česnekem. Zaprašte moukou a promíchejte.
  2. Fazole propláchněte vodou a přidejte k masu.
  3. Přidejte bobkový list, kmín, chilli, podlijte vývarem, pivem a za občasného míchání uvařte doměkka.
  4. Přibližně v polovině vaření přidejte nakrájenou papriku.
  5. Před koncem vaření přidejte rajský protlak a podle chuti osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    110,48 g
  • Sacharidy:

    138,29 g
    • Cukry:

      32,19 g
  • Tuky:

    98,78 g
  • Vláknina:

    29,17 g

Aktivita pro spálení:

529 kcal
66

minut jízdy na kole

50

minut běhu

157

minut uklízení





Podobné recepty

Bramborový guláš

(14 hlasů)
40min
323 kJ

Kuřecí guláš se smetanou

(12 hlasů)
55min
643 kJ

Guláš ze dvou druhů masa

(17 hlasů)
2h a 0min
754 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

fazole

127 kcal / 100g
B8 g
S22 g
T0,3 g

chilli

40 kcal / 100g
B1 g
S8 g
T0 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pikantní fazolový guláš

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba