Prostreno.cz

Česneková polévka a ztracená vejce

Vývar s česnekem, tousty a ztracenými vejci.

19.02.2014 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

537 kJ / 128 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupaný, na plátky nakrájený česnek orestujte v oleji, pak vyndejte česnek děrovanou lžící do mísy.
  2. Na stejné pánvi opečte plátky bagety.
  3. Toasty rozdělte do 4 polévkových misek.
  4. Vývar přiveďte k varu, přidejte papriku, lístky koriandru a česnek.
  5. Z vajec připravte ztracená vejce.
  6. Na tousty nalijte polévku, přidejte vejce a hned podávejte s klínkem citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    166,85 g
  • Sacharidy:

    552,61 g
    • Cukry:

      13,95 g
  • Tuky:

    161,64 g
  • Vláknina:

    27,85 g

Aktivita pro spálení:

961 kcal
120

minut jízdy na kole

91

minut běhu

286

minut uklízení





Podobné recepty

Bramborový krém

(18 hlasů)
25min
672 kJ

Cuketová polévka s koprem

(12 hlasů)
35min
242 kJ

Polévka z loupaného hrachu

(11 hlasů)
55min
435 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Česneková polévka a ztracená vejce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba