Prostreno.cz

Ryby pečené v pečicím sáčku

Vyzkoušejte pečení v pečicím sáčku.

08.03.2014 lentilka
45min

15min příprava

30min vaření

487 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté osušené porce ryby osolte a opepřete.
  2. Vložte je do pečicího sáčku, přidejte rozmarýnové snítky a skořici, uzavřete a nechte v chladu alespoň 2 hodiny.
  3. Pak do sáčku přidejte všechny ostatní ingredience, lehce promíchejte a sáček uzavřete. Sáček položte do zapékací misky, nebo pekáčku, dejte do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte 15 minut.
  4. Pak sáček nahoře nařízněte nožem, aby se otevřel a pečte ještě 15 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    153,75 g
  • Sacharidy:

    275,76 g
    • Cukry:

      14,75 g
  • Tuky:

    14,44 g
  • Vláknina:

    102,55 g

Aktivita pro spálení:

407 kcal
50

minut jízdy na kole

38

minut běhu

121

minut uklízení





Podobné recepty

Mořský vlk na salátu

(7 hlasů)
40min
769 kJ

Ryba se zelenou paprikou

(10 hlasů)
1h a 5min
315 kJ

Ryba s jablky a celerem

(10 hlasů)
50min
402 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryby pečené v pečicím sáčku

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba