Prostreno.cz

Mořský vlk na salátu

Dietní ryba s luštěninovým salátem.

11.12.2013 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

769 kJ / 183 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Scezenou cizrnu, scezený hrášek, nasekaný koriandr, nasekanou zelenou petrželku a citrónovou kůru dejte do mísy.
  2. Přidejte olej, citrónovou šťávu, podle chuti osolte a promíchejte.
  3. Filety osolte a obalte v mouce smíchané s kukuřičným škrobem.
  4. Na pánvi s rozehřátým olejem a máslem opečte připravené filety, které během pečení posypte pepřem.
  5. Podávejte na připraveném salátu s tenkými plátky citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    210,50 g
  • Sacharidy:

    357,16 g
    • Cukry:

      64,64 g
  • Tuky:

    119,44 g
  • Vláknina:

    96,65 g

Aktivita pro spálení:

817 kcal
102

minut jízdy na kole

77

minut běhu

243

minut uklízení





Podobné recepty

Pečený halibut s hráškovým pyré

(11 hlasů)
45min
678 kJ

Treska pečená se zeleninou

(11 hlasů)
45min
600 kJ

Pstruh s hroznovým vínem

(7 hlasů)
45min
471 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk na salátu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba