Prostreno.cz

Ryba s citrónovou omáčkou

Smažená ryby s citrónovou omáčkou s kapary.

11.03.2014 sun
45min

15min příprava

30min vaření

900 kJ / 215 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Mouku, sůl a pepř promíchejte v mělké misce.
  2. Porce ryby v mouce obalte.
  3. V pánvi s rozehřátým olejem ryby opečte dozlatova.
  4. V jiné pánvi s rozehřátým máslem orestujte na plátky nakrájený česnek, přidejte kapary, citrónovou šťávu a vývar, ve kterém prošlehejte lžičku mouky. Vařte za stálého míchání 10 minut.
  5. Rybu podávejte s omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,92 g
  • Sacharidy:

    81,56 g
    • Cukry:

      1,67 g
  • Tuky:

    77,25 g
  • Vláknina:

    5,54 g

Aktivita pro spálení:

586 kcal
73

minut jízdy na kole

55

minut běhu

174

minut uklízení





Podobné recepty

Losos plněný špenátem

(21 hlasů)
15min
461 kJ

Losos v bylinkové krustě se špenátem

(11 hlasů)
45min
683 kJ

Ryba s houbami

(7 hlasů)
55min
370 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s citrónovou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba