Prostreno.cz

Kuřecí maso s hroznovým vínem

Kuřecí kousky s hroznovým vínem.

13.03.2014 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

430 kJ / 102 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky, cibuli nakrájejte najemno.
  2. V hrnci rozehřejte máslo a olej, přidejte cibuli, maso, posypte kořením a za stálého míchání restujte 5 minut.
  3. V teplé vodě rozmíchejte bujónovou kostku a maso zalijte. Duste přikryté 30 minut.
  4. K masu přidejte kuličky hroznového vína a duste 10 minut.
  5. Pokud chcete mít omáčku hustější, přidejte trochu hladké mouky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    193,80 g
  • Sacharidy:

    76,48 g
    • Cukry:

      52,70 g
  • Tuky:

    95,36 g
  • Vláknina:

    5,27 g

Aktivita pro spálení:

486 kcal
60

minut jízdy na kole

46

minut běhu

145

minut uklízení





Podobné recepty

Kuře s jablečnou omáčkou

(11 hlasů)
1h a 25min
306 kJ

Taštičky plněné pórkem

(11 hlasů)
1h a 20min
877 kJ

Kuřecí čtvrtky s chřestem

(9 hlasů)
60min
1094 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bujon

5 kcal / 100g
B1 g
S1 g
T1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Hroznové víno - červené

85,9 kcal / 100g
B0,91 g
S20,2 g
T0,16 g

paprika sladká mletá

282 kcal / 100g
B14 g
S54 g
T13 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso s hroznovým vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba