Prostreno.cz

Maďarská fazolová polévka Chamburizo

Pikantní fazolová polévka s klobásou.

14.03.2014 lentilka
50min

15min příprava

35min vaření

544 kJ / 130 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V rozpáleném hrnci s olejem orestujte najemno nasekanou cibuli.
  2. Ke konci restování přidejte máslo, mletou papriku a bobkový list.
  3. Zpěněnou cibuli zaprášte hladkou moukou a za stálého míchání metlou vytvořte hladkou jíšku, kterou postupně zalévejte vývarem.
  4. Po mírném zavaření přidejte nálevu zbavené fazole, nasekanou feferonku a vše nechte 20 minut vařit na mírném plameni.
  5. Těsně před dovařením přidejte na kolečka nakrájenou Chabmurizo klobásu, kterou v polévce jen ohřejte.
  6. Dochuťte solí, pepřem, majoránkou a třeným česnekem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    133,93 g
  • Sacharidy:

    359,09 g
    • Cukry:

      22,15 g
  • Tuky:

    188,75 g
  • Vláknina:

    97,12 g

Aktivita pro spálení:

561 kcal
70

minut jízdy na kole

53

minut běhu

167

minut uklízení





Podobné recepty

Květáková polévka s pivem

(21 hlasů)
45min
476 kJ

Polévka s čedarem a jablky

(18 hlasů)
55min
433 kJ

Jemná čočková polévka s brusinkami

(14 hlasů)
60min
364 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Maďarská fazolová polévka Chamburizo

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba