Prostreno.cz

Hovězí s fazolkami

Grilovaná hovězí svíčková s hořčicovou majonézou.

20.03.2014 sun
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

653 kJ / 156 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso svažte do válečku, trochu více osolte a opepřete, potřete olejem a nechte při pokojové teplotě 10 minut odpočívat.
  2. Odleželé maso zprudka opečte na grilu potřeném slaninou ze všech stran, maso uložte stranou od největšího žáru a pozvolna 20 minut dopékejte, pak maso ještě jednou zprudka a krátce opečte ze všech stran.
  3. Slaninu nakrájenou na nudličky vložte do alobalové misky a rozehřejte.
  4. Přidejte fazolky, čerstvé předem povařte 3 minuty ve slané vodě, nakrájené žampióny vše promíchejte, osolte a opepřete.
  5. Misku zabalte do alobalu, vložte ji na gril v místech, kde je menší žár a prohřejte 10 – 15 minut.
  6. Smíchejte všechny ingredience na hořčicovou majonézu.
  7. Svíčkovou nakrájejte na plátky a podávejte ji s fazolkami, pečivem a hořčicovou majonézou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    135,90 g
  • Sacharidy:

    173,20 g
    • Cukry:

      34,68 g
  • Tuky:

    281,75 g
  • Vláknina:

    59,00 g

Aktivita pro spálení:

156 kcal
19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

46

minut uklízení





Podobné recepty

Steaky na červeném víně

(12 hlasů)
1h a 15min
567 kJ

Hovězí plátky s fazolemi

(10 hlasů)
35min
475 kJ

Restované hovězí maso s nektarinkou

(12 hlasů)
30min
1009 kJ
Více receptů

Celkem 3 komentářů

Avatar
Avatar verrca
13.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí s fazolkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba