Prostreno.cz

Polévka s žampióny

žampiónová polévka s kuřecím vývarem
04.04.2014 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

482 kJ / 115 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Z mouky a 60 g másla připravte světlou jíšku,hotovou podlijte studeným vývarem , smetanou a povařte 10 minut
  2. Žampiony oloupejte a nakrájejte na plátky.
  3. V kastrolu rozpusťte 40 g másla, přidejte nakrájenou cibuli a trochu ji osmahněte,přidejte žampiony, pokapejte citronem a duste 10 minut.
  4. Takto připravené žampióny přidejte do polévky,nechte projít varem ,dochuťte solí ,pepřem a podávejte posypané petrželkou

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    34,85 g
  • Sacharidy:

    137,21 g
    • Cukry:

      17,35 g
  • Tuky:

    177,30 g
  • Vláknina:

    9,80 g

Aktivita pro spálení:

331 kcal
41

minut jízdy na kole

31

minut běhu

98

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

Zelená paprika

22,9 kcal / 100g
B0,72 g
S4,78 g
T0,11 g

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka s žampióny

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba