Prostreno.cz

Kapr s pikantní zeleninou

opečené porce ryby se zeleninovým lečem
10.04.2014 sun
40min

15min příprava

25min vaření

2430 kJ / 580 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby osolte,opepřete a obalte v mouce smíchané s kari kořením.
  2. Na rozehřátém oleji orestujte nakrájený česnek, přidejte rybu a rybí porce opečte
  3. V kastrůlku poduste 5-10 minut lečo ,ke kterému přidejte 3 lžíce kečupu

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    6,12 g
  • Sacharidy:

    49,56 g
    • Cukry:

      0,12 g
  • Tuky:

    60,65 g
  • Vláknina:

    2,04 g

Aktivita pro spálení:

191 kcal
23

minut jízdy na kole

18

minut běhu

57

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hladká mouka

364 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

lečo

82 kcal / 100g
B2 g
S13 g
T3 g

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kapr s pikantní zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba