Prostreno.cz

Jablečno-tvarohový nákyp

Tvaroh zapečený s jablky.

12.04.2014 lentilka
55min

15min příprava

40min vaření

523 kJ / 124 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Jablka omyjte, oloupejte a rozkrojte na čtvrtky, vykrojte jádřince a rozkrájejte na plátky. Marinujte spolu s Cranberries a pomerančovou šťávou.
  2. Vejce, hruškový sirup, tvaroh, citrónovou kůru, sůl, krupici a prášek do pečiva utřete do krému, zapracujte ovoce.
  3. Troubu předehřejte na 180 °C.
  4. Ohnivzdornou formu vymažte olejem a naplňte tvarohovo-ovocnou směsí.
  5. Pečte asi 40 minut. Můžete podávat s vanilkovou omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    72,42 g
  • Sacharidy:

    145,78 g
    • Cukry:

      86,50 g
  • Tuky:

    44,10 g
  • Vláknina:

    14,85 g

Aktivita pro spálení:

635 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

189

minut uklízení





Podobné recepty

Sladký nákyp

(22 hlasů)
35min
619 kJ

Jablečný rýžový nákyp

(16 hlasů)
35min
405 kJ

Jednoduchý nákyp

(16 hlasů)
55min
633 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

krupice

360 kcal / 100g
B10 g
S76 g
T1 g

jablko

52 kcal / 100g
B0,4 g
S13 g
T0,4 g

prášek do pečiva

53 kcal / 100g
B0,1 g
S27 g
T1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jablečno-tvarohový nákyp

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba